Rozcestník budoucnosti

Najděte i vy svoji budoucnost. Vyberte si oblast, která vám vyhovuje.

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochrana Vašeho soukromí je pro nás velice důležitá, a proto dbáme na to, aby veškeré osobní údaje, které nám poskytnete, byly zpracovány v rámci příslušné právní úpravy.

1.

V rámci žádosti o zaměstnání nám poskytnete různé informace prostřednictvím e-mailu, formulářů, dotazníků, životopisů. Tyto informace mimo jiné zahrnují osobní údaje jako jsou:

Jméno a příjmení
Datum a místo narození
Občanství
Kontaktní údaje (telefon, e-mail, bydliště)
Údaje o získaném vzdělání
Údaje o profesních zkušenostech
Údaje o dalších znalostech a dovednostech
Fotografie
Další informace, které nám poskytnete v rámci Vaší žádosti (motivační a referenční dopis a další údaje uvedené v životopise)

2.

Výše uvedené Údaje budou uchovány a zpracovány společností 2JCP a.s., č.p. 126, 411 08 Račice, IČ 47286393 (dále jen „Správce“), ve smyslu obecného nařízení o ochraně osobních údajů (nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679), a to pro účely výběrového řízení na pracovní pozici.

3.

Osobní údaje, které poskytnete budou uchovávány po dobu nezbytnou k naplnění účelu výběrového řízení, tj. po dobu 3 let.

4.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu prace@2jcp.group nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.

5.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- vzít souhlas kdykoliv zpět - požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Čím žijeme

Zjistěte o nás víc na našem blogu
Obrázek projektu
Pro KEW Technology postavíme unikátní zařízení na výrobu vodíku
Pro našeho nového zákazníka, společnost KEW Technology, podporovaného britskou vládou, vyvýjíme modulární zařízení, které dokáže ze syntetického plynu z odpadu či biomasy separovat velmi čistý vodík, průmyslový vodík a CO2. Výroba prvního pilotního zařízení v Račicích začne ještě letos. Staneme se tak průkopníkem technologie, která má velký potenciál dalšího průmyslového využití v zelených sektorech energetiky.
Přečíst článek
Cookies

Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho online zážitku. Pro každou kategorii si můžete vybrat, zda se chcete přihlásit/odhlásit, kdykoli budete chtít. Více informací o cookies naleznete zde

Tyto soubory cookie jsou nezbytné pro správné fungování webových stránek. Bez těchto cookies by web nefungoval správně. Nelze je tedy deaktivovat.
Analytické cookies nám umožňují sledovat návštěvy našich webových stránek a také to, kolik uživatelů kliklo na odkaz na našem webu či využilo některou z jeho funkcí. Typicky jde o statistiky návštěvnosti jako Google Analytics.
Preferenční cookies zase umožňují, aby si náš web zapamatoval preference daného uživatele a mohl se mu přizpůsobit. Zajistí se tak pohodlné používání webu, který si pamatuje nastavení jazyka, měny a dalších preferencí uživatele.
Marketingové cookies se využívají k lepšímu cílení reklam (například remarketing, tedy zpětné oslovení uživatele, který už na našem webu byl, na jiném kanálu prostřednictvím placené reklamy) a k jejich personalizaci. Na základě těchto informací není zpravidla možná bezprostřední identifikace Vaší osoby, protože jsou používány pouze pseudonymizované údaje. Pokud nevyjádříte souhlas, nebudete příjemcem obsahů a reklam přizpůsobených Vašim zájmům.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se našich zásad týkajících se souborů cookie a vašich voleb, kontaktujte nás.