Rozcestník budoucnosti

Najděte i vy svoji budoucnost. Vyberte si oblast, která vám vyhovuje.

Zprávy

25. 03. 2024
Zpráva
Prezentace naší firmy na burze firem na SPŠ v Ústí nad Labem

Jako partner SPŠ Ústí nad Labem jsme se ve čtvrtek 21. března zúčastnili společného setkání školy a partnerů ve středisku Stříbrníky, kde jsme na setkání vedení školy a firem převzali certifikát o partnerství se školou. Na setkání byly představeny formy spolupráce a možnosti realizace praktického vyučování.

Od 10 hodin poté proběhla ve sportovní hale burza firem pro žáky vyšších ročníků školy, stánky zde mělo přibližně 30 firem. Se studenty jsme mluvili o jejich studiu, plánech do budoucna a přestavili jim firmu i možnosti jejich uplatnění na základě studijního oboru v rámci našich pracovních pozic nebo možnosti brigád. Studenty nejvíce zajímalo, čím se firma zabývá, zaujali je zejména projekty z oblasti zachytávání, využití a ukládání CO2 a výroby a skladování vodíku. Někteří nadšení studenti se dokonce hned převlékli do našich triček a zapózovali nám!

Předali jsme spoustu kontaktů a věříme, že jsme alespoň některé z návštěvníků neviděly naposledy!

25. 03. 2024
Zpráva
První globální schůzka všech našich obchodních týmů

Minulý týden se v naší britské kanceláři v Ripley poprvé v historii společnosti konalo dvoudenní setkání všech obchodních týmů skupiny 2JCP. Dostat všechny obchodníky na jedno místo není nikdy snadný úkol, ale nám se to podařilo a na setkání byli hojně zastoupeni členové obchodních týmů z České republiky, Velké Británie, Spojených států i Německa. Byla to skvělá příležitost pohovořit o strategii skupiny, zhodnotit pokrok při plnění letošních cílů a podělit se o nové nápady pro další růst.

První večer se nám podařilo navázat neformálním programem i zaslouženým časem na odpočinek, i když si jistě dokážete představit, jak soutěživé to bylo, když se 15 obchodníků setkalo v jedné kulečníkové hale! Už teď se těšíme se na další setkání, plánované na druhou polovinu letošního roku.

14. 03. 2024
Zpráva
Seznam Zprávy: "Green Deal ztrácí tempo, dotační zdroje se tenčí, říká investor Fait"

Ve středu 13. března 2024 byl hostem pořadu Agenda řídicí partner našeho většinového vlastníka Jet Investment, pan Igor Fait. Během rozhovoru s novinářkou paní Kubátovou povídal o aktuálních novinkách v Jet Investmentu, ale také o aktuálním vývoji Green Dealu a úspěších portfoliových firem. Mnohokrát se debata stočila i naší firmě 2JCP.


Celý rozhovor si můžete přečíst či poslechnout na odkazu: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-green-deal-ztraci-tempo-dotacni-zdroje-se-tenci-rika-investor-fait-247653 

12. 03. 2024
Zpráva
Účast na Dni firem ve VÚT v Brně

7.3.2024 proběhl již 26. ročník Dne firem Strojní fakulty Vysokého učení technického v Brně. Své stánky zde mělo 60 firem a 2JCP mezi nimi nechybělo.


Účast studentů byla opravdu vysoká, jak během dopoledních hodin, tak i celé odpoledne. Náš stánek navštívila spousta zájemců především ze zvědavosti, co jsme vlastně za firmu a čím se zabýváme, což určitě vedlo k rozšíření povědomí o 2JCP. Nicméně se zde objevili i ti, kteří nás znali a byli u nás na povinné praxi v rámci studia na střední škole. Po skvělé prezentaci informací o našich projektech prostřednictvím zástupkyně obchodního oddělení Markéty Slámové a informacích o naší společnosti prostřednictví HR zástupkyně Lucie Votavové, se studenti zajímali o možnou spolupráci dle toho, v jakém ročníku studia se momentálně nacházeli.


Ptali se na brigády při studiu i přes léto, na informace, zda by u nás bylo možné psát diplomovou práci a také na možnosti jejich uplatnění na základě studijního oboru v rámci našich aktuálně otevřených pracovních pozic. Předali jsme spoustu kontaktů a věříme, že jsme alespoň některé z návštěvníků neviděli naposledy!

22. 01. 2024
Zpráva
Turnaj 2JCP Cup 2024 dorostu v Třebíči

Ve dnech 20.-22. 1. 2024 se v Třebíči konal turnaj 2JCP CUP 2024 kategorie dorost, organizovaný pod hlavičkou českého tenisového svazu. Tenisový turnaj se konal v prostorách tenisového klubu HTK Třebíč. Tento turnaj byl pořádán pod záštitou generálního partnerství s naší společností 2JCP, která dlouhodobě podporuje místní tenisovou mládež. 


Turnaje se zúčastnili chlapci i dívky. Více se dařilo domácím hráčkám, vítězkou kategorie dorostenek se stala Anežka Dřevojanová z domácího týmu HTK Třebíč, která ve finále dokázala porazit Natálii Votavovou z TJ Spartak Trhové Sviny 6:4, 6:3. V kategorii chlapců za HTK Třebíč úspěšně bojoval Tomáš Vomela, který bohužel prohrál pro velmi tuhém boji 3:6, 6:3, 11:9 🎾. 

27. 10. 2023
Zpráva
Sociální automobil pro občany Hošťky

Od roku 2018 jsme ve 2JCP hrdým partnerem obce Hošťka nedaleko Račic. V letošním roce jsme mohli naše partnerství ještě rozšířit, když jsme prostřednictvím našeho Nadačního fondu 2JCP poskytli významnou finanční podporu na pořízení nového automobilu pro obecní tým sociálních služeb. A v pátek 27. října jsme měli tu čest se podílet na slavnostním předání tohoto nového vozu.  


Máme obrovskou radost, že naše podpora umožní Hošťce podat pomocnou ruku těm, kteří ji potřebují, zejména pak starším lidem, kteří zde žijí.  


Přejeme mnoho úspěšných a bezproblémových kilometrů! 

01. 10. 2023
Zpráva
Časový záznam budování nové haly v Třebíči

V rámci projektu Fénix, tedy obnovy výrobních kapacit a modernizace areálů skupiny 2JCP v Třebíči, jsme vybudovali zcela novou montážní halu. 


Pro vás jsme udělali časový záznam stavby. Podívejte se zde na naše YouTube video, co všechno se musí odehrát během čtyř měsíců.  Více detailů k projektu Fénix čtěte v článku První fáze projektu Fénix v Třebíči úspěšně dokončena! 

09. 09. 2023
Zpráva
1. ročník nohejbalového turnaje v Třebíči

V sobotu 9. září 2023 proběhl 1. ročník nohejbalového turnaje trojic v Třebíči pořádaný naší firmou. Za přispění slunečného počasí bylo zapsáno celkem 6 družstev, která hned při příchodu pomáhala s přípravou zázemí pro zahájení turnaje. Pro všechny zúčastněné bylo připraveno občerstvení včetně výborného guláše, výpečků a úžasných buchet od našich kuchařek, za což jim patří naše poděkování. 


Turnaj jsme aktivně zahájili na obou hřištích, kdy fanoušci nestíhali sledovat všechny akrobatické dovednosti družstev. Postoupit mohla bohužel jen čtyři družstva, která se ve finále porvala o umístění.  Finále bylo napínavé, ale zaslouženě si zlaté poháry odneslo družstvo Kafky ve složení Ladislav Dolanský, David Lorenc a Karel Plíhal. Ostatní družstva nemusela zoufat, protože pro všechny byly nachystané bohaté ceny a o medaile se mohou porvat doufejme další rok.  


 Velké díky patří všem zúčastněným za krásně strávenou sobotu i všem, kteří se podíleli na organizaci tohoto turnaje. Doufáme, že si ji všichni užili a budeme se těšit na další ročník. 

01. 09. 2023
Zpráva
Zaměstnanecký den v Račicích

V našem výrobním závodě v Račicích jsme opět po roce uspořádali na začátku září zaměstnanecký den – páteční odpoledne plné výborného jídla, osvěžujících nápojů a mnoha zábavných aktivit. Vrcholem akce byly úžasné koncerty skupin Prague Queen a Vypsaná Fixa, které rozzářily celý večer.


Bylo skvělé vidět tolik našich račických zaměstnanců a jejich partnerů, jak si užívají společně strávený čas mimo pracovní prostředí. A my bychom jim ještě jednou chtěli i touto cestou poděkovat za jejich vynikající práci. 

17. 08. 2023
Zpráva
Nová nabíječka elektromobilů v Račicích

S radostí oznamujeme, že jsme v našem hlavním závodě v Račicích postavili nabíjecí stanici pro elektromobily. Naši návštěvníci a zákazníci si nyní během návštěvy či schůzky u nás mohou pohodlně napájet svá elektrická vozidla. 


Poskytnutím dostupného a spolehlivého nabíjecího řešení děláme aktivní krok ke snížení emisí uhlíku a podporujeme čistší životní prostředí. Tato iniciativa je v dokonalém souladu s našimi hodnotami, protože neustále hledáme způsoby, jak minimalizovat naši uhlíkovou stopu a jít příkladem. 

07. 08. 2023
Zpráva
Nový svařovací automat v Račicích

Co odlišuje naši společnost 2JCP od drtivé většiny konkurence? Vysoká produktivita a trvale špičková kvalita našich výrobků! 


Představujeme vám nejnovější přírůstek do našeho strojního parku - automatizovaný svařovací stroj ESAB CaB 300M. Tento stroj nám umožňuje optimalizovat výrobu pro různé typy tlakových a atmosférických nádob s vnějším průměrem až 4,5 metru. 


S využitím svařování pod tavidlem zajišťuje náš automatizovaný proces prvotřídní svařence, které škálují naši širokou paletu řešení, zejména pro odvětví obnovitelného teplárenství či cirkulární ekonomiky. 

20. 07. 2023
Zpráva
Podpora opravy hřiště v Račicích

Náš původ je v malé obci Račice nedaleko Roudnice nad Labem a na své kořeny jsme patřičně hrdí. Proto pravidelně podporujeme různé aktivity v naší obci. Skrz Nadační fond 2JCP jsme v letošním roce přispěli částkou 70,000 Kč na rekonstrukci dětského hřiště v centru obce. Jsme rádi, že se i díky naší podpoře podařilo vytvořit místním dětem krásné místo, kde mohou trávit svůj volný čas a tvořit svou skutečnou budoucnost. 

10. 07. 2023
Zpráva
Nové skružovací válce pro závod v Třebíči

Nejenže renovujeme v Třebíči naše výrobní prostory, ale modernizujeme také naše výrobní technologie. Tento týden jsme instalovali nové nejmodernější skružovací válce od německého výrobce Haeusler AG. Tento univerzální stroj přináší do naší výroby svěží vítr a nahrazuje několik starších strojů. Díky tomu bude náš výrobní tým pracovat efektivněji a bude těžit z významného uvolnění výrobních prostor. 


Stroj Haeusler EVO se navíc může pochlubit bezkonkurenční výhodou v oblasti spotřeby energie, čímž přispívá k našemu závazku k udržitelnosti a snižuje naši uhlíkovou stopu. 

13. 06. 2023
Zpráva
Exkurze studentů z průmyslovky v Třebíči

V tomto týdnu náš závod v Třebíči navštívili studenti z 1. a 2. ročníku střední průmyslové školy v Třebíči, z maturitních oborů strojírenství a oborů učebních. Výrobou studenty provedl výrobní manažer Jakub Urbánek, který jim představil celý náš závod a klíčové výrobky, které dodáváme do celého světa. 

02. 06. 2023
Zpráva
Jan Pošmourný je novým HR ředitelem

S potěšením oznamujeme, že do našeho týmu ve společnosti 2JCP nastoupil Jan Pošmourný na pozici personálního ředitele skupiny, který přináší bohaté zkušenosti a dynamický přístup, aby podpořil náš rychlý rozvoj. 


Rádi bychom Jana na palubě přivítali. Mladý, dynamický, rychle se přizpůsobující a se skvělými nápady podloženými zkušenostmi, o 2JCP bychom mohli mluvit stejně jako o Janovi - perfektně se hodí! 


Jan se bude primárně soustředit na řízení naší růstové trajektorie optimalizací našich náborových a onboarding procesů, zlepšením kontinuálního profesního vzdělávání všech našich zaměstnanců a posílením úsilí o tvorbu lepší značky 2JCP. 

23. 05. 2023
Zpráva
Podpořili jsme hudební festival Třebíč – Beer House

V letošním roce jsme se poprvé stali hrdými partnery hudebního festivalu Beer House v podzámecké nivě v Třebíči. Tento již vyhlášený festival se konal ve dnech 19.–20. 5. 2023 a během svých dvou dnů v pátek a sobotu divákům nabídl to nejlepší z české hudební scény.


Zahrály kapely jako Tři sestry, MIG 21, Buty, Alkehol a další. Kromě koncertů si návštěvníci mohli také vychutnat širokou nabídku místních minipivovarů.

 
foto Roman Kudláček

11. 05. 2023
Zpráva
Nová montážní hala v Račicích

Začátkem května jsme dokončili zbrusu novou čistou montážní halu v Račicích. Tato hala o rozloze 1 200 m2 je určena především pro nové zakázky v oblasti výroby vodíkových zařízení. Náš montážní tým zde již pilně pracuje a v současné době dokončuje třetí jednotku Silyzer 300 pro společnost Siemens Energy. 

10. 05. 2023
Zpráva
Interní fotbalový turnaj v Račicích

Každý rok na konci května v tomto období prověřujeme naše sportovní schopnosti a týmového ducha. Vytvoříme týmy a vyrazíme strávit sobotní dopoledne sportováním. Konkrétně fotbalem. Je to chvíle, kdy si všichni sundají trička nebo kombinézy a v trenýrkách se utkají na trávníku o putovní pohár. Ani letos nebyla nouze o emoce, pot a spoustu zábavy.


A abychom v tom nebyli sami, zveme k nám i naše děti, které se stejně jako jejich rodiče vydávají na trať s míčem u nohy. Vždyť právě ony jsou naší skutečnou budoucností. 

01. 05. 2023
Zpráva
Pěšky nebo na kole?

S potěšením oznamujeme, že se společnost 2JCP letos v květnu účastní výzvy Do práce na kole! Vyzýváme naše zaměstnance, aby se k této iniciativě připojili a jezdili do práce na kole nebo chodili pěšky, čímž snížíme naši uhlíkovou stopu a podpoříme zdravý životní styl. 


Účastníci budou mít šanci vyhrát speciální tričko, sportovní láhev, nebo dokonce poukaz do Decathlonu. Ale to není všechno! Snažíme se pozitivně ovlivňovat životní prostředí, a proto 50 % částky rovnající se všem dohromady ujetým kilometrům na kole nebo pěšky během výzvy věnujeme organizaci Ukliďme Česko. Dalších 50 % částky použijeme na výsadbu nových stromů v blízkosti našich výrobních závodů v Račicích a Třebíči, abychom snížili náš dopad na životní prostředí. 


Jsme nadšeni, že můžeme společně dosáhnout pozitivního dopadu, a doufáme, že inspirujeme ostatní, aby se k nám v podobných iniciativách připojili. Pojďme se podílet na vytváření udržitelnější budoucnosti! 

24. 04. 2023
Zpráva
Podpořili jsme Mezinárodní pivní festival Litoměřice

V letošním roce jsme se poprvé stali hrdými partnery mezinárodního pivního festivalu, který se konal od pátku 21. dubna do sobotu 22. dubna v areálu Zahrady Čech v Litoměřicích. Na festivalu soutěžily ty nejlepší mini a mikropivovary v České republice. Jsme rádi, že jsme tuto skvělou akci mohli podpořit. 

Cookies

Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho online zážitku. Pro každou kategorii si můžete vybrat, zda se chcete přihlásit/odhlásit, kdykoli budete chtít. Více informací o cookies naleznete zde

Tyto soubory cookie jsou nezbytné pro správné fungování webových stránek. Bez těchto cookies by web nefungoval správně. Nelze je tedy deaktivovat.
Analytické cookies nám umožňují sledovat návštěvy našich webových stránek a také to, kolik uživatelů kliklo na odkaz na našem webu či využilo některou z jeho funkcí. Typicky jde o statistiky návštěvnosti jako Google Analytics.
Preferenční cookies zase umožňují, aby si náš web zapamatoval preference daného uživatele a mohl se mu přizpůsobit. Zajistí se tak pohodlné používání webu, který si pamatuje nastavení jazyka, měny a dalších preferencí uživatele.
Marketingové cookies se využívají k lepšímu cílení reklam (například remarketing, tedy zpětné oslovení uživatele, který už na našem webu byl, na jiném kanálu prostřednictvím placené reklamy) a k jejich personalizaci. Na základě těchto informací není zpravidla možná bezprostřední identifikace Vaší osoby, protože jsou používány pouze pseudonymizované údaje. Pokud nevyjádříte souhlas, nebudete příjemcem obsahů a reklam přizpůsobených Vašim zájmům.
Nastavuje souhlas s personalizovanou reklamou.
Nastavuje souhlas s odesíláním uživatelských údajů souvisejících s reklamou společnosti Google.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se našich zásad týkajících se souborů cookie a vašich voleb, kontaktujte nás.